Produkty pro válce s kapustou (9)

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Abychom si tuto specialitu vychutnali, nalijte obsah plechovky do nádoby, zakryjte a nechte dusit na mírném ohni. Dbejte na to, abyste občas promíchali. Přibližně 10 minut pro formát 1 porce 15 minut pro formát 2 porce Tuky: 9,0 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9 g Sacharidy: 8,7 g Z toho cukry: <0,5 g Vláknina: 2,0 g Bílkoviny: 8,4 g Sůl: 0,76 g
Mražené Bio Bílé Zelí IQF

Mražené Bio Bílé Zelí IQF

Biologická bílá kapusta s latinským názvem Brassica Oleracea z čeledi Brassicaceae je kapusta s hladkou hlavou a listy. Po sklizni bude biologická bílá kapusta omyta, nakrájena a poté zmražena metodou IQF. Bílá kapusta z ekologického zemědělství: 100% Celková energie: 26 Kcal 110 kJ Vláknina: 2,3 g Bílkoviny: 0,9 g Sůl: 0,02 g
Venkovská klobása

Venkovská klobása

Sousedský salám z Ostrova krásy je vyroben z vepřového masa, které zraje minimálně 1 měsíc. Každý kus váží přibližně 300 g a má délku 27 cm. Balení: karton o hmotnosti 10 kg pro přibližně 33 kusů Skladování: maximálně 18 °C Datum minimální trvanlivosti: 95 dní
Tagliatelle - Těstoviny

Tagliatelle - Těstoviny

Tagliatelle - Těstoviny Cena za KG: 5,5€/KG na váhu Energie: 1472 Kj/100g • 348 kcal/100g Bílkoviny: 12,3g/100g Sacharidy: 67,4g/100g CUKRY: 5,8g/100g Tuky: 1,83g/100g Nasycené mastné kyseliny: 0,4g/100g Sůl: 0,03g/100g Hmotnost: 0,300 kg
Mražené Cuketové Placky

Mražené Cuketové Placky

Velmi rychlé použití, tyto cuketové placičky dokonale odpovídají očekáváním spotřebitelů, kteří hledají úsporu času. Tyto placičky jsou vyrobeny z pravých koleček cukety a tenkého křupavého těsta. Ideální teplé nebo studené jako předkrm nebo aperitiv, skvěle doplní vaše maso, ryby nebo saláty. BALENÍ: 6 x 1 kg = 6 kg
Zeleninové těstoviny - Slané

Zeleninové těstoviny - Slané

ZELENINOVÉ TĚSTOVINY - SLANÉ
Přírodní Klobása - Přípravená Jídla

Přírodní Klobása - Přípravená Jídla

Vepřové klobásy, původ Francie, přírodní střívka, sůl, pepř. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Uvařte je s hráškem, nebudete litovat! Doporučuji je podávat s Minervois nebo Corbières. Jsem fanoušek klobás, a tak jsem se rozhodl je také připravit ve sklenici.
Zelný guláš - Bistronomický

Zelný guláš - Bistronomický

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 6,2 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 2,5 g Sacharidy: 3,6 g Z toho cukry: 1,9 g Vláknina: 1,1 g Bílkoviny: 6,9 g Sůl: 1,1 g
Ditalini - Těstoviny

Ditalini - Těstoviny

Ditalini - Těstoviny